Tjejmiddag med Ulrika på Gotland den 30 JULI

I sommar kommer den uppskattade föreläsaren Mia Lundin till Ulrikas lada i Ronehamn. Mia Lundin är en fantastisk föreläsare som har arbetat med kvinnors hormoner i över 20 år. Hon är författare till boken ”Kaos i kvinnohjärnan”, en bok om bioidentiska hormoner och kvinnors hjärnkemi. Mia kommer att berätta om lösningar som ger balans, harmoni och välmående till alla moderna kvinnor och alla som någonsin har upplevt hormonella problem kommer att känna igen sig i Mias berättelser.

Mia kommer tillsammans med Ulrika att laga en härlig tre-rättersmiddag med inslag av fisk, grönsaker från Ulrikas egna odlingar och självklart en god efterrätt med choklad sätter fart på våra lyckohormoner!

Denna kväll är tillägnad alla kvinnor och tjejer och jag ser fram emot att fylla ladan med massor av kvinnliga gäster. Det ingår kaffe efter maten och ni välkomnas med en somrig fördrink innan middagen och föreläsningen med Mia sätter igång. Ta med dig bästa väninnan, mamma, moster, syster eller svärmor – alla kvinnor kommer uppskatta att lära sig mer om sina hormoner och att lyssna på fantastiska Mia Lundin.

Pris per person: 450 kr för en tre-rätters middag där kaffe, fördrink och föreläsning ingår.

Anmäl dig här