Support från Mia Lundin

Jag förstår att du kanske inte mår så bra just nu och har möjligtvis sökt kontakt med mig via mejl, Facebook, vårt kontaktformulär eller messenger. Jag skulle så gärna vilja ta tid med dig och alla andra som söker kontakt för att få svar på hur ni ska kunna må bättre, vilka prover ni ska ta eller få en tolkning av de prover ni tagit.

Jag önskar jag hade tid att finnas där för alla, men nu under våren och sommaren är jag fullt engagerad med att starta kvinnokliniken HerCare i Stockholm, skriva en bok till, samt utveckla webbkurser—allt för att du i framtiden ska få tillgång till bättre vård och information.

På grund av mitt pressande schema så är min tid väldigt begränsad. Jag tar inte emot nya patienter och har tyvärr inte tid för personlig rådgivning förutom existerande patienter som bokar tid.

Däremot kan du tillsvidare hitta förklaringar, råd och verktyg här:

För att ta del av annan information om kvinnohälsa, hormoner och utvecklingen av kliniken rekommenderar jag att du anmäler dig till mitt nyhetsbrev.

To a life in balance!

Mia Lundin

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Video