Mina böcker

NY BOK

Vägen till hormonell balans

Kommer i December 2019

Klimakteriet är den period då kvinnans östrogenproduktion gradvis minskar, och är något som hälften av befolkningen går igenom – ofta med påtagliga förändringar både fysiskt och mentalt. Mia Lundin delar i sin nya bok med sig av sina djupa kunskaper i detta ämne. Hon berättar vad som händer med den hormonella balansen, och varför kvinnor mår som de gör. ”Hjälp! Jag känner inte igen mig själv längre! Från att varit en hyfsat driftig och snabbtänkt person känner jag mig nu som en trött och glömsk gamling.” Detta är bara ett av tusentals liknande nödrop riktade till Mia Lundin. Men det finns effektiv hjälp att få! Och Mia Lundin, som har jobbat som specialistsjuksköterska inom gynekologi och obstetrik i omkring trettio år, vet hur den hjälpen ser ut. Hon vet hur man kan återställa den hormonella balansen, och få tillbaka till både hälsa och välbefinnande.

Hormonkost_omsl1 (1)Mat för hormonell balans

av Mia Lundin med recept av Ulrika Davidsson

Pris:189:-

Köp här

Recensioner, läs mer här.

Här är boken för alla kvinnor som vill laga mat för att hålla kroppen i hormonell balans, hjärnan alert och ge livsglädjen en rejäl skjuts!

För rätt kost är grunden till hormonell balans. Får kroppen de näringsämnen den behöver slutar den ropa på hjälp. Du känner dig lugn, harmonisk och stark. Och ju mer balanserad din kropp är näringsmässigt, desto mindre hormoner behöver du ersätta i framtiden. Dina premenstruella symtom, förklimakteriet och klimakteriet blir lindrigare. Och med rätt kost förebygger du även inflammationer, benskörhet och viktökning.

Mat för hormonell balans inleds med en lättillgänglig och uttömmande faktadel och avslutas med cirka 60 recept på god, hälsosam och lättlagad mat. En tvåveckors kostplan gör det enkelt att komma igång.

Mat för hormonell balans är boken som visar hur du som vill främja din hormonella balans, vitalitet och livsglädje ska tänka och göra.

The Hormone Balance Cookbook: 60 Anti-inflammatory Recipes to Regulate Hormonal Balance. Lose Weight and Improve Brain Function

Pris: $21.64

Köp här

Women―we all want to eat right, live healthy, and rid ourselves of hormonal imbalance woes, whether we suffer from premenstrual syndrome (PMS), mood swings, painful periods and cramps, or menopause. And often, we’re not careful about what we eat, and our bodies begin to cry for help. Fortunately, the key to achieving hormonal balance is simply eating the right food!

Complete with sixty easy and healthy recipes, comprehensive and accessible chapters on the science and facts behind female sex hormones, a list of hormone-friendly foods and their nutrients, and a two-week diet plan, The Hormone Balance Cookbook is an informative and practical guide for every woman.

FemaleBrain_Omslag_Softcover_red.inddKaos i kvinnohjärnan
av Mia Lundin

Köp ditt exemplar här för 249 :-

Befinner du dig i en känslomässig berg- och dalbana? Känns det som att du håller på att tappa greppet och bli tokig? Ena minuten är du ilsken och skäller ut dina vänner och dina kära. Nästa minut gråter du och vill att någon ska hålla om dig. Du känner dig överväldigad, sorgsen eller rädd utan påtaglig anledning. Du tycker att det är svårt att stänga av din oroliga hjärna för att kunna somna och vaknar ofta mitt i natten med vidöppna ögon och bultande hjärta. Du kämpar så mycket du orkar för att komma framåt men inombords känns det som om du håller på att brista. Många kvinnor känner sig precis som du och hoppas och ber om ett slut på sitt elände.

Mia Lundin har hört allt detta förut och vet exakt hur hon kan hjälpa. Genom åren har hon behandlat och hjälpt mer än 4.000 kvinnor i alla åldrar och i olika stadier av livet. Kvinnor som har upplevt att de håller på att “bli galna”, och som tidigare har blivit felaktigt diagnosticerade och fått recept på antidepressiva läkemedel av stressade läkare.

“Kaos i kvinnohjärnan” är första boken som tar upp emotionella symtom och frågor kopplade till hormoner och obalans i hjärnans kemi. Som läsare får du del av samma vishet, rådgivning och resultat som Mias patienter får i på hennes privata mottagning.

“Kunniga och erfarna Mia Lundin uppdaterar kvinnors hälsa till 2000-talet med denna banbrytande bok om bioidentiska hormoner – lösningen som ger balans, harmoni och välmående till oss kvinnor idag! Denna bok innehåller allt du behöver veta, och jag rekommenderar den varmt. Ett måste att läsa och vara informerad om!”

Sanna Ehdin, PhD och författare till 12 hälsoböcker bl a ”Den självläkande människan” och ”Finn din inre styrka”

2010 skrev Mia boken ”Female Brain Gone Insane”, prisbelönad av National Health Information Awards i USA som ”nationens bästa hälsoinformation till allmänheten”. Boken gavs ut på svenska 2011 under titeln ”Kaos i kvinnohjärnan”.

cover 2010hiawinners

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Video